tisdag 25 augusti 2009

Liten byrå till mina brads och öljetter

God kväll kära bloggläsare! Då var det redan tisdag, och jag hoppas att början på din vecka har varit bra! Min har varit kanon, sitter och knåpar på ett kort till Landstokens 1 års dag som firas på lördag (ute i god tid som vanligt, eller?). För övrigt rullar vardagen på som vanligt och semestern känns tyvärr långt bak i tiden...men man får se positivt i alla fall.

Idag tänkte jag visa min byrå jag gjorde som förvaring till mina brads och öljetter. Den är gjord av mellanstora tändsticksaskar och såhär blev den:

Alla askar (totalt 24 stycken) har jag satt i hop med dubbelhäftande tejp och sedan klätt in sidorna på. Jag har använt Maja Design papper på sidorna, botten och locket och vanlig vit cardstock på lådorna. Alla kanter är chalkade för ett lite äldre utseende. För att lätt kunna dra ut lådorna slog jag i en öljett i varje och satte fast ett snöre.

På toppen av byrån satte jag fast en tygblomma jag hittade på Blomsterlandet. Självklart fick den och bladen ett lager sticklers på sig (för lite glitter måste man allt ha). I i tolv av lådorna förvarar jag brads och i de resterande tolv har jag öljetter (allt färgsorterat så klart).

Det var allt för i dag, nu ska jag återgå till mitt kort innan det är sängdags. Ha en fortsatt skön tisdagskväll och ta väl hand om dig!

***Kram EmmJa***

PS. Jag håller tummarna hårt för att det nya Magnoliapaketet kommer denna veckan. DS.

5 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Är grymt imponerad av din inspiration! Superläcker förvaringsbyrå! :-)

Kanske syns på lördag hos Landstoken?!?!

Kram, Malin.

monica sa...

Snyggt!!! Du är grym på att altra! Jag tänkte också försöka få ihop ett kort till lördag...men jag har inte ens börjat än jag ;-)

Ha det bra!
kram!

Jenny sa...

Supersnygg byrå!! Ett väldigt smart förvaringssätt!
Har bara sett den som adventskalender innan!

Häls. Jenny (jag som var på Landstoken när du shoppade och skulle göra promakers förvaring)

Lilla Pyssel Inger sa...

Å wow så vacker det var helt underbar din lilla byrå gillade den hur mycket som helst:) Tack snälla för besöket och din kommentar hos mig det uppskattades jättemycket:) Ha en riktig fin dag, bästa hälsningar från lilla pyssel Inger:)

Pysselmakaren sa...

Jättefin byrå :)
Underbart vacker!
Hälsningar
Helena