söndag 17 oktober 2010

Underbar helg med massor av pyssel...

Åhh, vilken underbar helg jag har haft! Den började med att jag slutade jobbet strax innan lunch i torsdags för att äta lunch i trevligt sällskap. Därefter blev det en runda på stan med lite shopping, innan det var dags för en underbar ansiktsbehandling. Kvällen tillbringades tillsammans med syster...väldigt trevligt!

I fredags var jag ledig och dagen tillbringades med att hämta moster tillsammans med mamma och sedan var det full fart mot vår pysselhelg. Vi har suttit hela helgen, scrappat, pratat och haft såå trevligt! Som vanligt rinner tiden i väg alldeles för fort och vi sa "detta får vi snart göra om igen". Tack för en underbar helg!

Självklart hann jag med en hel del, både altrat och layouter. Några kort blev det inte för min del denna gången, jag laddar inför årets julkort :), som det snart måste börjas på.

Idag blir det ytterligare ett beställningskort. Mina alter från denna helgen har inte hunnit fotas ännu, men de dyker upp framöver.

Papper från min spillbitslåda (vet inte vilket märke det är) och stämpel från hÄnglar. Hörnen är gjorda med en punch från Martha Stewart.

Stämpeln är målad med distresser. På kjolskanten har hon fått lite glittertickles och på blomman ett lager 3D-lack. Grattistexten är stämplad med bokstavsstämplar.

Baksidan

Blommor från Pirma och Magnolia.

Nu blir det faktiskt sängdags för mig. Känns att sömnen inte har varit den bästa i helgen, men vad gör det när vi har haft såå trevligt! Ha en riktigt härlig vecka och ta väl hand om dig! Som vanligt blir jag väldigt glad om du lämnar ett spår efter dig, så jag vet att just du hälsar på hos mig!

***Kram EmmJa***

1 kommentar:

monica sa...

Så snyggt! Färgläggningen är super och färgerna på kortet är såå fina!