tisdag 23 mars 2010

Uppdatering!!!

Usch, jag borde skämmas! Inte uppdaterat här på över två veckor! Fy baljan vad dåligt! Nej, skärpning får det bli! Hoppas i alla fall att du har haft det bra och hittat på massor med skoj. Jag har bland annat hunnit med att vara på Nordiska stämpel- och scrapmässan i Borås tillsammans med mamma men även en konstrunda till Skåne...superhäligt! Veckorna går, som jag alltid tjatar om, i en hej dundrandes fart, så jag hinner knappt med!

Idag tänkte jag lägga upp ett kort jag gjorde till en tjej som fyllde 40 år härom veckan. Såhär blev resultatet:

Kortet går i blått...tyckte att det passade henne väldigt bra. Papperna kommer från Inkido och jag tror att de kom förra våren. Stämpeln kommer från hÄnglars nyårskit 2009.

Hon är målad med distresser och glaset med champagne har fått ett lager 3D-lack. På rosetten i håret har hon fått glitterstickles.

Blommor och blader ska man ha när man fyller år! Blommorna är från Prima och bladen från Landstoken.

På baksidan har jag använt min nya stämpel jag köpte på mässan i Borås. Har länge velat ha en stämpel som det står handgjort på där jag dessutom får plats att skriva mitt namn, men inte hittat någon bra förrän nu :)

Nu blir det lite pyssel. Håller på med ett beställningskort till en nyfödd liten kille, jätteskoj! Ha det gott så hörs vi snart, och jag lovar att det inte dröjer två veckor till nästa inlägg!

Ta väl hand om dig!

***Kram EmmJa***

måndag 8 mars 2010

60 årskort till svärfar

God kväll kära bloggläsare! Hoppas att du har haft en bra helg och en härlig start på den nya veckan. Vi var, som jag sa i mitt förra inlägg, i Jönköping i lördags. Det blev en trevlig utflykt med god mat och självklart en del shopping :)

Idag tänkte jag visa ett kort jag knåpade ihop i går. Det är till min svärfar som fyller 60 år på torsdag. Robban ville inte att det skulle stå 60 år någonstans på kortet så jag fick lösa det med en grattisstämpel i stället. Såhär blev kortet:

Den söta lille killen kommer från hÄnglar och är färglagd med distresser. Papperna kommer från Panduro och October Afternoon. Textstämplarna är från Landstoken.

Tycker han är så söt och passar väldigt bra till ett killkort. Han har fått lite 3D-lack på champagneglaset och några guldknappar med hjälp av en guldfärgad pearlmaker.

Blommor med lite stickers i mitten såklart.

Det var allt från mig för i dag. Nu blir det en signatur på kortet och sedan en stund framför tv:n. Ha en fortsatt skön kväll och ta väl hand om dig! Som vanligt blir jag väldigt glad om du lämnar en rad eller två innan du strosar vidare.

***Kram EmmJa***

torsdag 4 mars 2010

Koutsläpp

Ja, då var denna veckan också snart slut och helgen närmar sig med stormsteg...härligt! För vår del blir det en tur till Jönköping på lördag, och söndag blir antagligen ägnad åt pyssel. Ska även försöka få till lite tid att fota mina senaste alster...man får passa på när solen är framme, så jag kan visa dem här snart :).

Idag tänkte jag visa en lo som har legat klar i snart ett år, men det har bara inte blivit av att jag har fotat den tidigare. Bilderna har inte den bästa kvalitén, men som sagt så är det inte lätt att få till snygga bilder när ljuset inte är framme. Hur som helst så är det ett foto jag tog när vi var på koutsläpp på Ingelstad naturbruksgymnasium utanför Växjö för några år sedan. Såhär blev resultatet:

Pappret kommer från Maja Design och går i härligt grönt (vilket man knappt ser här, tyvärr).

Texten är utstansad i brunt cardstock med Cuttlebug-alfabetet "Hippie Chick".

En liten metallfjäril jag hade i mina gömmor.

Det var allt från mig idag. Nu är det dags för mys i soffan framför Antikrundan. Ha nu en fortsatt skön kväll och ta väl hand om dig!

***Kram EmmJa***

måndag 1 mars 2010

Bloggcandy

Hej på er! Hoppas att helgen har varit bra! Min var kanon, var ledig i fredags och ägnade hela dagen åt pyssel...så härligt. Jag fick i hop två layouter som jag blev riktigt nöjd med (bilder på dem kommer inom kort). För övrigt har jag tillbringat största delen av helgen just i min pysselhörna. Jag har köpt mig en tavellist till mina Pearlmakers mm. som Robban hjälpte mig att sätta upp. Jag var även nere på Panduro och köpte mig några små bokstäver som jag nu har målat och satt upp på väggen ovanför mitt skrivbord (bilder kommer även på detta). Men andra ord är jag helnöjd med helgen!

Idag tänkte jag bara upplysa er om att Mahlin78 firar 5000 besökare på sin blogg, och detta firar hon genom att lotta ut den här härliga bloggcandyn. Skynda dit och var med du också!!!


Det var allt från mig i dag. Nu är det sängdags, har haft en tryckande huvudvärk hela dagen och den vägrar att släppa :( så det blir lite läsning och sedan sovdags för min del. Ha en fortsatt skön vecka, så återkommer jag med helgens projekt inom en snar framtid :).

Ha det gott och ta väl hand om dig i snökoaset!

***Kram EmmJa***