onsdag 1 december 2010

Uppdatering med inbjudan

Oj, här har det varit lugnt ett tag nu. Jag har varit en usel bloggare och bloggbesökare på senaste tiden. Har varken haft tid, lust eller ork att uppdatera här, men nu får det allt bli ändring på det :). Här är julkortstillverkningen i full gång och julstämningen ökar mer och mer för varje dag...härligt! Jag tycker det är underbart med all snö och kyla vi har nu, det känns riktigt juligt, hoppas bara snön får vara kvar till jul!

Idag blir det en uppdatering med ett inbjudningskort jag gjorde för några veckor sedan. Vi tänkte ha en mysig glöggkväll nu i början på december. Såhär blev kortet:

Jag har använt ett vitt cardstock som jag stämplat med en textstämpel som jag inte är säker på var den kommer i från. Jag har chalkat kanterna och även gnuggat ut stämpelfärgen lite över hela kortet för att få en mjukare känsla.

Texten har jag skrivit ut med hjälp av min dymo och satt remsan på en bit röd cardstock.

Blommor som jag gjort med min punch från prima och grenarna är en punch från McGill. Pearlmaker och glitterstickles blev det också.

Nu blir det en stund i soffan innan det är sängdags. Ha en fortsatt skön vecka och kika snart in till mig igen. Ta väl hand om dig!

***Kram EmmJa***

1 kommentar:

Mahlin78 sa...

Så snyggt kort! Smart idé att gnugg ut stämpelfärg!

Jag har något till dig i min blogg - kika in vettja ;-)

Kram