måndag 8 mars 2010

60 årskort till svärfar

God kväll kära bloggläsare! Hoppas att du har haft en bra helg och en härlig start på den nya veckan. Vi var, som jag sa i mitt förra inlägg, i Jönköping i lördags. Det blev en trevlig utflykt med god mat och självklart en del shopping :)

Idag tänkte jag visa ett kort jag knåpade ihop i går. Det är till min svärfar som fyller 60 år på torsdag. Robban ville inte att det skulle stå 60 år någonstans på kortet så jag fick lösa det med en grattisstämpel i stället. Såhär blev kortet:

Den söta lille killen kommer från hÄnglar och är färglagd med distresser. Papperna kommer från Panduro och October Afternoon. Textstämplarna är från Landstoken.

Tycker han är så söt och passar väldigt bra till ett killkort. Han har fått lite 3D-lack på champagneglaset och några guldknappar med hjälp av en guldfärgad pearlmaker.

Blommor med lite stickers i mitten såklart.

Det var allt från mig för i dag. Nu blir det en signatur på kortet och sedan en stund framför tv:n. Ha en fortsatt skön kväll och ta väl hand om dig! Som vanligt blir jag väldigt glad om du lämnar en rad eller två innan du strosar vidare.

***Kram EmmJa***

2 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Gillar verkligen grattis-stämpeln! :-) Kortet var ursnyggt! Kram

monica sa...

Snyggt! Ja, det kan vara känslig med ålder ibland...själv ska jag göra ett 80-årskort till helgen o har inte bestämt om det ska stå med eller ej än.

Ha det gott!
kram ♥