söndag 6 september 2009

Bra att ha kort...

Ja, då var det redan söndag och helgen är nästan slut. Har haft en skön helg...slutade tidigt i fredags, underbart, och i går blev det en sväng på stan och lite städande när vi kom hem. Hängde upp nya gardiner och gjorde lite höstigt...jättemysigt. Jag tycker det är så härligt att krypa in under filten på kvällarna nu och tända massor med ljus och bara njuta!

Idag tänkte jag visa ett kort jag gjorde förra helgen med min nya fina uggledie som jag köpte på Landstokens ett-årsdag. Jag tycker den är såå söt, så jag var ju tvungen att leka lite med den på en gång :). Såhär blev resultatet:

Som bas har jag använt ett isblått bling-cardstock och sedan ett vanligt vitt cardstock. Grenen som ugglan sitter på är också nyinköpt. Jag funderade ett tag på vad jag skulle ha för text på kortet...ville gärna att den skulle förknippas med ugglan så det fick bli en variant av "Hoohoo".

Texten är som vanligt stansad i min Cuttlebug med alfabetet "Moonlight" från quickutz. För mer effekt fick det även bli ett lager 3D-lack.

Ugglans ögon satte jag fast på 3D-kuddar och även han fick ett lager 3D-lack på näbben.

Inuti kortet stämplade jag färdigt meningen som började på kortets framsida.

Nu blir det lite mer pysslande och i kväll ett träningspass.

Ha en fortsatt skön söndag och ta hand om dig!

***Kram EmmJa***

3 kommentarer:

Kamilla sa...

Vilket underbart kort :D
Härliga färger och fin die!!

Kram kram

Casa Ottman sa...

Bara finfint som vanligt :)
Kram
Helena

Åsa/asamia sa...

Vilket härligt kort! Älskar ugglor, och den här var extra söt!