söndag 14 februari 2010

Alla♥dag

Ja, då var det alla hjärtans dag...trevligt tycker jag! Vi är inte mycket för att fira detta direkt, med jag kunde ju inte låta bli att göra ett litet kort till min älskade sambo och tillsammans med det ge honom en ask chokladhjärtan :). I går tillbringade jag dagen tillsammans med min symaskin, och första projektet är nu nästan klart (bilder på det kommer inom kort), och nästa ligger just nu utspritt över hela golvet i min pysselhörna :)...precis som det ska vara i en kreativ hörna...eller?

Nog om det, såhär blev mitt alla hjärtans dag-kort:

Den underbara stämpeln kommer från Motivet, och jag kunde bara inte låta bli den! Jag har färglagt den med distresser och papperna jag har använt har legat i min låda sedan länge. Jag vet inte var ifrån de kommer, men jag tyckte de passade bra till detta lilla projekt :). Den röda spetsen har jag stansat med min Martha Stewart-punch jag fick i julklapp.

Texten är bokstavsstickers som jag har lagt ett lager 3D-lack över.

Kortet är byggt i lager och jag är nöjd med resultatet.

På kärleksparets kronor har jag lagt lite guldglitter, på flickans klänning lite glittersticklers och på deras små hjärtan lite 3D-lack...visst är de söta?!

Det var allt för mig. Se nu till att ha en underbar fortsättning på alla hjärtans dag och kom i håg att ge dina nära och kära en extra kram i dag...det ska jag göra!

Ta hand om dig och skriv gärna en rad innan du skuttar vidare!

***Kram EmmJa***

5 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Trevlig alla hjärtans dag vännen! Kram

Mahlin78 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
monica sa...

Kortet är superfint! Gillar verkligen stämplen ;-)

Ha en riktigt bra Alla ♥ Dag!

Jenny sa...

Vilket fint kort! Så härlig stämpel!
Hoppas att du hade en bra alla hjärtans dag du också!
Ta hand om dig! Kramiz

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.