söndag 8 november 2009

Farsdag...

God kväll! Här har det varit dåligt med aktivitet den senaste tiden...ska bli ändring på det från och med nu :). Hoppas att du har haft en härlig helg! Igår tillbringade jag min dag på Smålands stämpel och scrapmässa i Rottne. Det är en mässa som Landstoken.se ordnade och den var som allt annat de gör välordnad och trevlig. Självklart fick några påsar fyllda med skoj följa med mig hem :)

Idag är det för övrigt fars dag och då ska pappa firas! Har varit på middag hos min i dag och tillsammans med blomman fick han även ett hemmagjort kort så klart :) Det är ett kort jag gjorde till en av utmaningarna på Rottneträffen för några helger sedan. Gjorde det i höstiga färger och nedanför ser du resultatet:

Stämpeln kommer från hÄnglar och är färglagd med promarkers. Jag vet att bilderna inte är de bästa men det är inte lätt att fota när det inte finns ljus :(

Bokstavstickers som fått ett lager 3D-lack.

Blomma och tyll skulle kortet innehålla enligt utmaningen. Med lite sticklers blir det mer effekt :)

Baksidan med mitt namn.

Det var allt från mig för denna gången. Ha en fortsatt skön söndag och en bra start på den nya vecka! Ta väl hand om dig och skriv gärna en rad innan du går vidare. Det är alltid lika kul att se vilka som kikar omkring inne hos mig :)

***Kram EmmJa***

3 kommentarer:

Malin/Majamelon sa...

Tusen tack för dina snälla ord =)

Sååå sött farsdagskort du har gjort =D

Ha en härlig onsdag!
Kram
Malin

Åsa/asamia sa...

Å så fina saker du gör! Låter härligt med träffen, jag älskar träffar!

Gurkiss Scrappande sa...

Jätte fint kort :)

Kram Gurkiss