söndag 1 november 2009

Lite nytt från Rottneträffen...

Söndagkväll och första november...hoppas att din alla helgona- helg har varit bra! Min har varit jättebra. Slutade vid lunch i fredags så helgen blev lite längre än vanligt...skönt. I går blev det slappdag med en sväng till Blomsterlandet tillsammans med mamma och i dag var det IKEA Kalmar för hela slanten. Vi fick ett nytt tillskott i familjen med oss hem, nämligen en Poäng-fåtölj som nu pryder sin plats i vardagsrummet...supersnyggt!

I dag tänkte jag visa ett födelsedagskort jag gjorde i Rottne förra helgen. Jag gjorde det till mamma som fyllde år i torsdags. Vikningen är ny för mig, och jag kan säga att den med säkerhet kommer tillbaka snart! Såhär blev resultatet:

Som bas har jag använt ett vitt cardstock och sedan underbara Maja-Design papper med höstmotiv. Stämpeln är från hÄnglar och är färglagd med promarkers. På glaset och ögonen har hon fått lite 3D-lack och på skorna och öronen duttade jag lite cream-färgad pearlmaker.

Närbild på blomman. Bradsen i mitten har fått ett lager med sticklers för mer effekt.

Såhär ser kortet ut innuti. Jag stansade ut en etikett i min Cuttlebug för att kunna skriva en grattishälsning. Stämpeln kommer från Inkido.

Några liljor och rosor blev det i kanten av etiketten. På tyllen och rosorna duttade jag på lite sticklers.

Baksidan med egenstämplat papper och mitt namn.

Nu är det snart dags för lite träning och efter det mys i soffan en stund. I morgon bär det av på kurs för nya jobbet i två dagar...spännande :)

Ha en fortsatt skön söndag och en härlig start på veckan! Ta hand om dig och skriv gärna en rad innan du skuttar vidare!

***Kram EmmJa***

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hoppas att du fick en skön söndags kväll! =)

Kortet är jättefint! Jag får nog ta och testa den vikningen också tror jag!

Ha en underbar vecka så ses vi kanske till helgen!

Kram

Casa Ottman sa...

Jättefint som alltid. Grattis till nya jobbet :)
//Helena