torsdag 19 november 2009

Flaskkort

Hej alla underbara! Hoppas att veckan varit bra hittills! Idag blir det ett kort inlägg där jag tänkte visa ett av projekten jag gjorde i helgen, nämligen mitt allra första flaskkort. Jag har inspirerats av ett som fanns i Magnolia Ink- tidningen. Såhär blev resultatet:

Som stomme har jag använt ett vitt cardstock som jag sedan dekorerat med julpapper från Maja Designs nya kollektion. Tilda-stämpeln kommer från Magnolias nya julkollektion...visst är hon underbart söt?!

Hon är färglagd med promarkers och fastsatt på ett litet tårtpapper. På sin gloria har hon fått ett lager guld-sticklers och på vingarna lite vanlig glitter-sticklers.

Textstämpeln kommer från Bildmålarna och är embossad i guld. Till blommorna och grenarna har jag använt två olika punchar. Blommorna har fått en dutt guldfärgad pearlmaker i mitten och på grenarna har jag lagt lite grön sticklers.Det var allt från mig för denna gången. Nu är det snart sängdags för mig...har det tidiga passet på jobbet i morgon. Ha en underbart skön helg och ta väl hand om dig!

***Kram EmmJa***

4 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Underbart flaskkort! :-)

linda sa...

Vilken rolig idé, mycket fint som vanligt!!

Unknown sa...

Så fint det blev! Har funderat på det där med flaskort många gånger en det har aldrig blivit av att jag gjort något... men vem vet, efter inspiration från ditt fina så kanske kanske... :) Kram

Malin/Majamelon sa...

Sååå fint!! =D

Ha en härlig onsdag!
KRam
Malin