söndag 30 augusti 2009

Kalas och ett kort...

I går var jag på 1 årskalas hos Landstoken. De firade ett år som fysisk butik, och hade massor med fina erbjudanden, tårta och och allt som hör till ett kalas...jättetrevligt och en hel del folk. Blev så klart en del shoppande också, bl.a en jättemysig uggledie från Quickutz som jag har haft ögonen på ett tag men inte kunnat bestämma mig om, men nu äntligen!

Självklart fanns det både tävlingar och lotteri (jag vann faktiskt på lotteriet...lite blommor och en förpackning med chipboard...kul). Till tävlingen skulle man göra ett födelsedagskort och såhär blev mitt bidrag:

Tilda kommer från Magnolia och är färglagd med distersser. Det är första gången jag använder distresser och jag är redan fast...de är underbart roliga att måla med! Jag har fäst fast henne med 3D-kuddar. De små klädnyporna hittade jag i mina gömmor.

Texten har jag stansat ut med "Moonlight"-alfabetet (för ovanlighetens skull ;) och sen har det fått ett lager 3D-lack.

Jag dekorerade även baksidan. Jag har använt samma papper som på framsidan och så fick det bli en liten filtblomma som pricken över i.

Nu blir det lite pyssel till innan det är dags att lägga sig (måste ju leka lite med det jag shoppade i går).

Ha en fortsatt skön söndagskväll och ta väl hand om dig!

***Kram EmmJa***

3 kommentarer:

acr sa...

Du är som alltid superduktig bruttan!
Nu kan jag börja kommentera!!! Hur länge jag nu kommer ihåg det nya lösenordet återstår att se =)
/Anna

Lilla Pyssel Inger sa...

Å för ett vackert kort jag älskar färgerna som du använt dig utav:) Vad kul att du tyckte om tejp rullar idéen det är bara att sätta i gång att altra och låta fantasien flöda:) Ha en underbar dag och kramis från lilla pyssel Inger

Rebecca Peterson sa...

du gör så mycket fina saker emma=)
Om Jag hade en gnutta av din kreativitet skulle jag vara jätteglad;) // Rebecca