fredag 7 augusti 2009

Promarkerförvaring

God morgon! Tyvärr hann jag inte fota min nya Promarkerförvaring i går, så det kommer nu i stället :). Såhär blev den och jag är supernöjd!!!

Vi köpte två lister som var 1 meter var och delade dem så de blev 45 cm långa. Därefter målade jag dem vita. För att sätta fast pennorna köpte vi spikklammrar på Clas Ohlson som Robban spikade fast på listerna. Det fick plats 17 stycken på varje list.

Pennorna får jag skjuta in och ut när jag ska använda dem, och det går super. Nu ser jag alla mina pennor och jag förvarar dem liggande, vilket jag tycker känns bäst.

Närbild på spikklamrarna. I ena änden av varje list skruvade Robban fast en liten krok så jag kan hänga upp pennorna när jag inte använder dem. Visst blev det bra?!

Nu är det frukost dags för oss. Idag blir det nog en sväng till badplatsen för det är underbart väder i Växjö i dag! Bäst att passa på innan semestern är slut :)

Ha det bra och ta hand om dig!

***Kram EmmJa***

6 kommentarer:

monica sa...

vilken SMART förvaring!!! Stark liftvarning =)

Ha en skön dag!
kram!

Kamilla sa...

Men majj gadd så himla smart!!!
Så praktiskt och lättåtkomligt!! :D
Kramen

Jenny sa...

Vad bra den blev din förvaring av promarkersen!!! Lite smidigare än den med toarullar som du pratade om i butiken hos Landstoken! Var ju tvungen att kika in hos dig och se hur det blev till slut!! Å det blev ju som sagt jättebra!

Nu ska jag kika vidare på alla fina saker du gjort!

Hälsningar Jenny

Casa Ottman sa...

Oj vad bra den blev .....jag vill ozzå ha en ;)
Kram
Helena

Alexandra sa...

Jättesnyggt! Enkelt att se vad man har för att inte tala om att hitta precis den promaker som just då behövs. Skulle också vilja ha en sådan...
Hittade mycket annat fint i din blogg! Väldigt inspirerande :D

Cissi sa...

Så himla smart! Och snyggt dessutom!
Tack för inspirationen!