måndag 29 juni 2009

Anslagstavla

God morgon kära bloggläsare! Hoppas att allt är bra i det underbara sommarvädret! Hoppas att det härliga vädret håller i sig hela sommaren! I helgen har vi varit i stugan på Öland och bara slappat...superskönt! Gjorde ett försök till pyssel i lördags, men det var lättare sagt än gjort...vinden tog tag i det mesta, så jag la ner det projektet ganska så fort.


Här kommer en bild på min nya anslagstavla. Jag målade om en gammal fotoram med en ljusgrön akrylfärg. När den hade torkat slipade jag den lite med ett sandpapper för att få ett slitet utseende på den. Som botten har jag skurit till ett mönstrat papper och för att hänga upp mina lappar fäste jag två snören på baksidan av ramen. För att hänga upp mina små lappar köpte jag jättesöta små rosa klädnypor med rosor på Tiimari...visst är de fina :)


I morgon har jag tagit en extra semesterdag och tänkte spendera den hos moster i Mörrum...ska bli såå skönt! Tycker att det är skönt att ta några strödagar ledigt över sommaren, innan semestern börjar, så blir tiden dit inte så lång :)

Ha nu en fortsatt underbar sommardag och ta hand om dig!

***Kram EmmJa***

1 kommentar:

acr sa...

Äntligen har jag fått allt att fungera!!! Supergullig anslagstavla! Gör det något om jag kidnappar den idén sen och gör den i ett lite större format? Mitt minne är så dåligt så jag behöver plats för massa fler lappar =)
Gulligt med "klädstrecken"!
/Anna