torsdag 2 juli 2009

Canvas- 10 skäl att älska dig

Oj, vilken skön dag jag hade i tisdags när jag var ledig. Tillbringade den tillsammans med mamma och moster i Karlshamns affärer. Vi shoppade loss ordentigt allihop, så gissa om vi var trötta när vi kom tillbaka till Mörrum. Jag hittade bland annat en klänning jag tänkte ha på mig på våra vänners bröllop nästa lördag...känns skönt att det är klart :).

Här kommer några bilder på en canvas jag scrappade till Robban på hans födelsedag. Jag inspirerades av Landstoken-Helena..tack för tipset :).

Fotot är taget när vi var på Koster på semester förra sommaren. Det underbara pappret kommer från Maja Design...jag tycker de är helt ljuvliga! Med hjälp av datorn har jag skrivit ut tio små lappar med ord jag tycker symboliserar varför jag älskar honom och sedan fäst dem direkt på pappret.

För att få lite mer liv på canvasen fäste jag fast lite grön tyll.

Texten har jag stansat ut i min CB med alfabetet som tillhör Quickutz "Jolly"-paket.


Självklart fick tre röda rosor plats, för vad är väl en symbol för kärlek om inte röda rosor?

Nu är det snart hemgång för mig. Jag ska ner till stan och fika med en väldigt god vän...ska bli härligt! Ha en underbar kväll och ta hand om dig!

***Kram EmmJa***

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej! Vilken underbar tavla du gjort, gissar att han blev glad för den :) Kram

baileyz sa...

Hej.
Jag undrar om d e något speciellt man ska tänka på när man scrappar på canvas? Ska man använda nått speciellt lim? Ska man kanske inte använda vissa saker.. kan man måla o fästa papper på sedan osv?