måndag 13 juli 2009

Lo- Weekend i Köpenhamn

Vilken helg det har varit. Vi var lediga i fredags, både Robban och jag, såå skönt. Jag tillbringade en stund hos Helena på Landstoken, vilket resulterade i ett gäng nyinhandlade Distress refiller. Har läst att det är väldigt många som färglägger med dem och det blir ju väldigt snyggt, så jag kunde naturligtvis inte låta bli att köpa några. Har inte hunnit prova dem riktigt ännu, men det kommer väl tid till det också :).

I lördags var vi på bröllop hos en jobbarkompis till mig. Helt underbart! De gifte sig hemma i en lada, och de hade gjort den underbart fin! De hade lagt ner ett jättejobb på att få den festfin, och resultatet var som sagt underbart! Bilder på vad de fick i present av oss kommer inom de närmsta dagarna :). I går hade vi en riktig slappdag, jätteskönt. Jag städade lite i min pysselhörna (mycket behövligt kan jag tala om), och kom på att jag ska göra mig en ny förvaring till mina brads...mer om detta framöver.

Idag tänkte jag bjuda på en lo jag gjorde (hör och häpna) på Rottneträffen i April...har bara inte blivit av att jag har lagt upp den förrän nu, men jag hoppas att det går bra ändå ;). Det är en lo som hanldar om vår weekedni vi hade i Köpenhamn förra våren. Det var första gången jag var i Köpenhamn "på riktigt" och det är en jättehärlig stad tycker jag. Vi gjorde en tur dit i våras också, och då ett besök på Zoo. Lo:s på detta kommer vid ett senare tillfälle.

Fotona har jag rundat i hörnen med en hörnstans för en mjukare känsla...blev väldigt bra tycker jag själv :). Texten är stansad i Cuttlebugen med alfabetet Khaki + skugga från Quickutz, ett alfabet jag fick låna av en brodsgranne på träffen. Jag blev så förtjust i det så jag köpte det själv, tyvärr inte skuggan, men jag hoppas hitta den på tradera eller likande så småning om...håll tummarna :)

Närblid på blomman och en skymmt av alfabetet.
En söt liten charm i form av ett par...visst vad den söt?


Ha nu en fortsatt skön dag och ta väl hand om dig!

***Kram EmmJa***

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tack, roligt när folk gillar det man gör ju! De som ska få bröllopskortet var tydligen väldigt natur intresserade, så jag tyckte färgerna borde passa bra. Tyckte jag kännde igen din Lo när jag såg bilden, förstår ju varför när jag läste texten, jag såg ju när du gjorde den :) Tycker den är kanonfin! Kram

Casa Ottman sa...

Kanonfint blev det :)
Har inte varit i din blogg på evigheter ser jag nu *felåt*
Men massor av fint ser jag att du hunnit med
Ha en bra semester
kram
Helena