fredag 17 juli 2009

Bröllopspresent- Gästbok

God morgon på er! Äntligen är det dags för semseter! Jobbar sista dagen i dag, sedan är det tre veckor med avkoppling, resor och allmänt slappande...ska bli så härligt! Hoppas att du också har fått semester! Tänkte bara lägga ett kort inlägg i dag och visa den gästbok jag gjorde inför bröllopet vi var på i lördags. Såhär blev den:

Själva boken har jag köpt hos Landstoken och sedan har jag altrat den i svart och rött vilket var de färger som brudparet själva hade på menyer mm.

Texten har jag stansat ut i min CB med quickutz alfabet "Moonlight". På namnen la jag på ett lager med 3D- lack för att framhäva dem lite mer än resten av texten.


Var de gifte sig och vilket datum skrev jag också dit såklart.


Tre röda rosor och en swirl från Quickutz fick pryda det högra hörnet.

Närbild


I det vänstra hörnet satte jag ytteligare några swirls och kompletterade med tre filthjärtan (för hjärtan var jag ju tvungen att få med någonstans eller hur ;)).
Ha nu en riktigt skön helg och ta väl hand om dig!
Vi hörs!


***Kram EmmJa***

3 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Vilken underbart fin bok!
ha en skön sommar!

Malin sa...

Supersnygg gästbok! =)

Carina sa...

Superfin gästbok!!! Dom blir säkert glad när dom får den. Har tittat runt lite, du har mycket fint i din blogg! Tack för din fina kommentar i min blogg (har inte varit och läst i bloggarna på ett tag nu när det är semester).